5 tips voor het creëren van een mooie tafelschikking voor de feestdage – Oletti

5 tips voor het creëren van een mooie tafelschikking voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan, wat betekent dat het tijd is om na te denken over de versieringen binnen- en buitenshuis. Als jij diegene bent die de feestdagen bij je thuis organiseert, wil je er zeker van zijn dat de tafel mooi gedekt is. Hier zijn vijf tips om jou te helpen bij het creëren van een prachtige kersttafelschikking:

1. Kies je kleurenschema zorgvuldig. Je zult een paar kleuren willen kiezen die goed bij elkaar passen en die uw vakantiedecor zullen aanvullen. Rood en groen zijn altijd een klassieke keuze voor kerst, maar je kunt ook gaan voor meer unieke kleurencombinaties zoals zilver en blauw.

2. Kies het juiste bestek. Zorg ervoor dat je genoeg couverts hebt voor al je gasten en dat je bestek past bij het door jou gekozen kleurenschema. Zorg er ook voor dat je het juiste type keukengerei hebt voor wat je ook serveert. 

5 Tips voor het creeren van een leuke tafelsetting voor de feestdagen

3. Gebruik feestelijk tafellinnen. Tafelkleden, lopers en servetten zijn een geweldige manier om een ​​vleugje kerstsfeer toe te voegen aan jouw tafelsetting. Kies stoffen in de door jou gekozen kleuren, of ga voor feestelijke patronen zoals plaid of hulst.

Tafelschikking

4. Voeg wat sprankeling toe met kerstversieringen. Snoepgroen en andere vakantieaccenten voegen een vleugje magie toe aan je tafel. Kies decoraties die passen bij jouw kleurenschema en het algehele vakantiethema.

Kerstversiering op tafel

5. Denk na over de verlichting. Kaarsen zijn altijd een geweldige optie voor de aankleding van een feesttafel, maar je kunt ook lichtslingers of lantaarns proberen. Bedenk hoe je wilt dat uw gasten de sfeer van uw tafel ervaren en kies uw verlichting dienovereenkomstig. Met deze tips weet u zeker dat u een feestelijke tafelsetting creëert die indruk zal maken op uw gasten en uw feestdag nog specialer zal maken.

Wij willen jou bedanken dat je de gehele blog hebt gelezen! Wij zijn Jerome, Michiel en Max en delen graag onze passie voor interieur met jou. Kijk vooral lekker rond! Heb je vragen? Wij helpen je met liefde bij het uitzoeken van jouw nieuwe interieur.