5 Tips voor het creëren van een modern interieur - Oletti

5 Tips voor het creëren van een modern interieur

Als je je huis een moderne make-over wilt geven, zijn er een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden. Van het kiezen van de juiste materialen en kleuren tot het integreren van moderne designelementen, hier zijn vijf tips voor het creëren van een modern interieur.

1. Kies natuurlijke materialen

In een modern huis wil je materialen gebruiken die zowel mooi als duurzaam zijn. Natuurlijke materialen zoals hout, steen en leer zijn perfect voor het creëren van een moderne esthetiek. Als het op afwerking aankomt, ga dan voor iets schoons en eenvoudigs.

2. Geometrische vormen opnemen

Geometrische vormen zijn een kenmerk van modern design. Kies meubels met strakke lijnen. vermijd alles wat te kieskeurig of sierlijk is. Blijf bij stukken die strak en eenvoudig van ontwerp zijn. Door ze in de inrichting van uw huis op te nemen, kunt u een meer eigentijdse look creëren.

meubels met minimalistisch design

3. Gebruik gedempte kleuren

In een modern huis moeten kleuren ingetogen en rustgevend zijn. Blijf bij een neutraal kleurenpalet. Wit, zwart en grijs zijn allemaal geweldige keuzes voor een moderne ruimte. Je kunt een vleugje kleur toevoegen met je accessoires en meubels, maar houd de algehele look en feel van de ruimte redelijk neutraal.

4. Omarm minimalisme

''Less is more'' in een moderne woning. Houd het decor eenvoudig en overzichtelijk voor een strakke en chique uitstraling.

Minimalisme

5. Breng licht binnen

Moderne huizen zijn vaak gevuld met natuurlijk licht. Maak er het beste van door lichte kleuren en materialen te gebruiken die het licht helpen reflecteren.

Wij willen jou bedanken dat je de gehele blog hebt gelezen! Wij zijn Jerome, Michiel en Max en delen graag onze passie voor interieur met jou. Kijk vooral lekker rond! Heb je vragen? Wij helpen je met liefde bij het uitzoeken van jouw nieuwe interieur.