Werken bij Oletti

Collectie:

Werken bij Oletti


Kom jij ons team versterken?

Oletti is altijd op zoek naar talent om het team te versterken. Ben jij benieuwd wat wij jou te bieden hebben en ben je op zoek naar een jong en ambitieus team in Utrecht? Bekijk de vacatures en kijk of jouw droomfunctie er tussen staat.

Zie je geen vacature die bij jou past maar wil je wel graag het team van Oletti versterken? Stuur een open sollicitatie naar jobs@oletti.nl en kom in contact!

Wij zijn op zoek naar versterking binnen ons team! Als Marketing stagiaire zal jij ons verder helpen om nog harder door te groeien. Wil jij graag leren hoe het is om social media campagnes op te zetten, te optimaliseren en te beheren én ben je geïnteresseerd in social media en het verbeteren van onze SEO? Stuur jouw sollicitatie op en dan nodigen wij jou graag uit voor een oriënterend gesprek waarin we je graag leren kennen.

Naar de vacature

Wij zijn op zoek naar versterking binnen ons team! Als sales stagiaire zal jij ons verder helpen om nog harder door te groeien. Wil jij graag leren hoe het is om met partners te werken, potentiële partners te benaderen en contacten te onderhouden? Stuur jouw sollicitatie op en dan nodigen wij jou graag uit voor een oriënterend gesprek waarin we je graag leren kennen.

Naar de vacature

Wij zijn op zoek naar versterking binnen ons team! Als front-end stagiaire zal je veel aan de slag met onze shoppingcommunity in Shopify. Met jou in ons team gaan we onze community nog verder optimaliseren.  Wil jij graag jouw opgedane kennis kunnen toepassen bij een echt bedrijf en ben je een held in front-end en webdevelopment? Stuur jouw sollicitatie op en dan nodigen wij jou graag uit voor een oriënterend gesprek waarin we je graag leren kennen.

Naar de vacature