Met deze 5 tips breng jij de herfst in jouw interieur! - Oletti

Met deze 5 tips breng jij de herfst in jouw interieur!

De bladeren vallen, het weer koelt af en de herfst is echt in aantocht. Als je erover nadenkt om je huis een seizoensgebonden make-over te geven, waarom zou je je dan niet laten inspireren door de kleuren en materialen van het seizoen?

1. Breng natuurlijke materialen binnen
Een van de beste dingen van de herfst is de overvloed aan natuurlijke materialen die kunnen worden gebruikt om een ​​warme en uitnodigende ruimte te creëren. Denk erover na om wat gevallen bladeren, dennenappels of zelfs wat eikels mee te nemen om als decoratie te gebruiken. Je kunt deze materialen ook gebruiken om wat doe-het-zelf-handwerkjes te maken, zoals kransen of centerpieces.

2. Gebruik aardse tinten
Een andere geweldige manier om je huis herfstklaar te maken, is door aardetinten in je interieur op te nemen. Dit kan door bijvoorbeeld plaids of kussens toe te voegen in rijke kleuren zoals bordeaux, chocoladebruin of olijfgroen. Je kunt je verlichting daarnaast ook verwisselen voor lampen met een meer amberkleurige tint om een ​​gezellige knusse sfeer te creëren.

5 Tips voor een herfst ready interieur


3. Voeg wat textuur toe
Textuur is een belangrijk element van herfstdecor, dus zorg ervoor dat je wat aan je ruimte toevoegt. Getextureerde materialen zoals wol, fluweel of leer te zijn uitermate geschikt om in jouw herfst interieur te verwerken. Je kunt ook een aantal getextureerde accessoires toevoegen, zoals manden, vloerkleden of zelfs enkele gesneden houten beeldjes!

5 Tips voor een herfst ready interieur


4. Gebruik verlichting om een ​​warme sfeer te creëren
Verlichting is de sleutel tot het creëren van een warme en uitnodigende ruimte in de herfst. Denk aan het gebruik van tafellampen, vloerlampen en kaarsen om een ​​gezellige sfeer te creëren. U kunt uw lampen ook vervangen door lampen met een lager wattage om een ​​meer ontspannen sfeer te creëren.

5. Haal buiten naar binnen
Tot slot, een van de beste manieren om je huis herfstklaar te maken, is om buiten naar binnen te halen. Dit kan door wat potplanten of bloemen toe te voegen, schalen met fruit op je eettafel te zetten of zelfs een krans op je voordeur te hangen.

Dus daar heb je het, vijf tips om je huis herfstklaar te maken. Door deze tips te volgen, weet je zeker dat je een ruimte creëert die zowel stijlvol als uitnodigend is.

Wij willen jou bedanken dat je de gehele blog hebt gelezen! Wij zijn Jerome, Michiel en Max en delen graag onze passie voor interieur met jou. Kijk vooral lekker rond! Heb je vragen? Wij helpen je met liefde bij het uitzoeken van jouw nieuwe interieur.